logo-grs

Garden Retail Services B.V
Rijneveld 153
2771 XV Boskoop

 

Website

Wij zijn sponsor van de Sortimentstuin.

GroenRijk Retail B.V., GRS Retail B.V., GRS Inkoop B.V. en GRS Services B.V.

De bedrijfsstructuur van Garden Retail Services B.V. is per 15 november 2012 gewijzigd. Door de aanpassing zijn er vier nieuwe vennootschappen opgericht, die met elkaar zullen samenwerken op het gebied van inkoop, assortimentsbeheer, logistiek, huisbeurzen en facilitaire zaken.

GroenRijk Retail B.V.

De tuincentra die franchiseformule GroenRijk kent, gaan verder in de vennootschap GroenRijk Retail B.V.. GroenRijk heeft momenteel een kleine 50 aangesloten familiebedrijven door geheel Nederland. De zelfstandige ondernemers hebben gekozen om met één landelijk herkenbaar gezicht in de markt te acteren.

GRS Retail B.V.

De groep individuele tuincentra gaat onder de naam GRS Retail B.V. autonoom opereren om de markt gerichter en krachtiger te kunnen bewerken. GRS Retail B.V. kent ruim 160 aangesloten tuincentra in Nederland en België en is daarmee marktleider als het gaat om retaildiensten en inkoopvolume binnen de tuinmarkt.

GRS Inkoop B.V. en GRS Services B.V.

Overigens blijven zowel GroenRijk Retail B.V. als GRS Retail B.V. samen optrekken, zij exploiteren gezamenlijk het inkoopplatform GRS Inkoop B.V. en de facilitaire dienstverlening in GRS Services B.V.