Elk jaar vindt op tweede Pinksterdag de Boskoopse Plantendag en Kunstmarkt plaats.  Op twee locaties aan het Rijneveld in Boskoop kunnen bezoekers genieten van kunst in een prachtige botanische omgeving.
De ene locatie is Sortimentstuin Harry van de Laar. In onze prachtige tuin kunnen bezoekers genieten van de omgeving terwijl ze langs de kraampjes met kunst en planten lopen en inspiratie opdoen. Natuurlijk kan er ook kunst en groen worden gekocht. Op het terrein is theeschenkerij ‘de Proeftuin’ gevestigd, waar bezoekers terecht kunnen voor koffie, thee, gebak en lunch.
De andere locatie is PlantenTuin Esveld. Op het terrein van deze kwekerij annex plantenwinkel bevinden zich diverse kramen in de kas en daarbuiten. Ook is er live muziek en uiteraard zijn er prachtige planten te koop. Ook bevindt zich daar het koffie- en theehuis Yume, waar bezoekers even kunnen bijkomen en onder het genot van eten en drinken.

Alle deelnemende kunstenaars en kwekers komen uit Boskoop en omgeving. De combinatie van kunst, groen en muziek levert al jarenlang een geweldig gezellige dag op. Dé dag aan het Rijneveld om te genieten van de unieke Boskoopse sfeer.  

Locaties evenement en bijbehorende horeca

  • Sortimentstuin ‘Harry van de Laar’, Rijneveld 153-A
  • Theeschenkerij ‘de Proeftuin’, Rijneveld 153

  • PlantenTuin Esveld, Rijneveld 68-72
  • Yume Koffie- en Theehuis, Rijneveld 68

Belangrijk!
Datum 10 juni 2019 Tijd 10:00 - 17:00 uur
Rolstoeltoegankelijk Ja
Huisdieren toegestaan Nee
Geschikt voor kinderen Ja
Parkeren Op de parkeerplaatsen en langs de weg (kom zoveel mogelijk met de fiets!)
OV Buurtbus 728 stopt midden op het Rijneveld, vanaf station Boskoop
Betalen Toegang is gratis maar neem (ook) contant geld mee, niet alle standhouders beschikken over een pinapparaat